996 90 630 geir@jotun-bygg.no

Restaurering av hytter i Vang i Valdres – Jotun Bygg AS

Restaurering av hytter i Vang i Valdres – Vi kan både hus og hytter

Jotun Bygg AS arbeider bl.a. med å rehabilitere hus og restaurering av hytter i Vang i Valdres både innvendig og utvendig. Vi pusser opp alle slags rom, og gir huset et nytt og friskt løft. Vi setter også opp garasjer og terrasser. Utover dette utfører vi standard tømrertjenester som kan være alt fra å liste et rom til å skifte kledning på huset.

Nybygg og rehabilitering

Har du endelig bestemt deg for å bygge hytten du har spart til? Eller kanskje et tilbygg på huset? Vi vil at dette skal være en bekymringsfri prosess for deg.
Jotun Bygg AS tar seg av hele byggeprosessen, fra begynnelse til slutt. Vi dekker alle nødvendige kompetanseområder, og sørger for at du som kunde også er involvert i prosessen.

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus, eller du kunne tenkt deg en oppgradering og oppussing? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Jotun Bygg AS har alt vi trenger for å fullføre jobben – Ta kontakt med oss i dag, og vi kan foreta en uforpliktende befaring.

Restaurering

Har du et gammelt hus du ønsker å bevare i original stil? Eller har kanskje hytten fått manglende vedlikehold de siste årene? Vi utfører total eller delvis restaurering av hytter i Vang i Valdres, men også hus og andre boliger. Restaurering innebærer vedlikehold, konservering og om nødvendig oppussing av gamle hus som skal beholdes i original stil. Ved restaurering bytter vi ut ødelagte deler ut med nye kopier i friskt materiale, men uten at det går på bekostning av den originale stilen.

Taktekking

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Vi utfører også taktekking på nye bygg, og legger blant annet takstein, torv, singel eller tre. Spør oss om hva som kan være en god løsning for deg.

Garasje og carport

Jotun Bygg AS utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske.

Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

Vi monterer også garasjeporter etter ditt ønske, uansett om du ønsker en manuell port, eller en motorisert som du styrer med en fjernkontroll fra bilen. Spør oss om garasjeporter.

Montering

Vi utfører diverse monteringsjobber, slikt som kjøkkenmontering, garderober og lignende. Det er ikke alle som har tid eller kunnskap til å sette opp et kjøkken eller garderobe – det kan være avansert. Derfor tilbyr vi montering fra flatpakkede elementer til ferdig produkt, slik at du slipper å gjøre noe. Vi tilbyr rimelige timespriser eller en samlet totalpris, og jobber effektivt.

Etterisolering

Har du kalde gulv og lekke vinduer? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon. Eldre boliger har ofte mangelfull isolasjon. Dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du får lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort. Spør oss om etterisolering.

Terrasse og balkonger

Jotun Bygg AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Utskiftning av kledning

Jotun Bygg AS skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Utskiftning av vinduer

Jotun Bygg AS skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt.

Legging av gulv

Jotun Bygg AS utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Utskiftning av dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Blikkenslagerarbeid

Jotun Bygg AS utfører enkle blikkenslagertjenester. Eksempler på det vi kan hjelpe deg med er beslag til for eksempel dører og vinduer, samt takrennemontering i forskjellige typer og varianter.