996 90 630 geir@jotun-bygg.no

Betongarbeid på Filefjell

Gulvstøp

Vi støper kjellergulv, lagergulv, fløsgulv og andre typer betonggulv. Dersom du ønsker gulvet polert eller med epoxy-belegg, tilbyr vi også dette. Vi har lang erfaring innen gulvstøp, og sørger for et optimalt resultat. Velg Jotun Bygg AS når du skal støpe gulv – vi er et trygt valg!

Grunnmurer og ringmurer

En god og solid grunnmur som ikke slipper inn fukt, er viktig for hele bygningen. Jotun Bygg AS har i mange år arbeidet med støp av ringmurer og mindre grunnmurer for mange typer bygg. Kontakt oss i dag for pris på din nye mur!

Forskaling og murer

Vi utfører nødvendig forskaling og armeringsarbeid for oppføring av støttermurer. Mange velger å forskale selv, men dette kan fort resultere i en mur som ikke er i vater. Jotun Bygg AS sørger for at forskalingen er i vater og følger de standarder som er satt innenfor forskaling.

Vi murer også med lecasteiner og utfører pussing av dette dersom ønskelig.

Pussing av mur

Pussing av mur er i utgangspunktet en ganske enkel jobb, men man må ha erfaring for å oppnå et vellykket resultat. Overflaten kan lett bli skjev og bulkete dersom jobben utføres på feil vis. Jotun Bygg AS utfører pussing med en erfaren hånd, og du kan forvente å få et resultat av høyeste kvalitet.

Pipemuring

Jotun Bygg AS murer piper i størrelse etter ønske og behov. Vi murer tradisjonelle piper, men kan også sørge for brannmuring som er bak vedovnen. Her kan det ikke være for eksempel tre, da dette vil være brannfarlig. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.