996 90 630 geir@jotun-bygg.no

Samarbeidspartnere

Jotun Bygg AS har sørget for å skaffe seg gode samarbeidspartnere i de fleste yrker, og du er dermed sikret et godt kvalitetsarbeid over hele linjen.

Elektromontasje

Elektromontasje er et el-entrepenørfirma som holder til i Vang i Valdres. Vi har et bredt fagområde, som brer seg fra små, enkle installasjoner til avanserte varslingssystemer i alle typer bygg.

www.elektromontasje.as

Rørlegger Vang Rør

Vår fremste oppgave er å gjøre jobben akkurat slik du vil ha det, med det utseendet og med det prikkfrie grunnarbeidet du fortjener!

www.vangror.vb.no

Tyin VVS

Kontinuerlige oppdateringer på ny kunnskap gjør at vi til enhver tid kan tilby deg de nyeste løsningene innenfor våre kjerneområder. Vår yrkesstolthet garanterer deg godt fagarbeid, samtidig som kjedekonseptet også sikrer konkurransedyktige priser.

www.vvseksperten.no

Øye Bygg og Bo

Vi hjelper deg med både planlegging og bygging. Utviding av hytte eller bygging av tilleggshytte er ofte en aktuell løsning når plassbehovet melder seg. Hos oss tilpasser vi tilbygget slik at det står i stil med det opprinnelige bygget.

www.oyebygg.no

Vang Grave- og Transport Service AS

Vang Grave- og Transport Service AS startet opp i 2000, og leverer tjenester innen  Graving og transport samt alt som har tilknytning til anleggsvirksomhet.

Egges Mekaniske

Egges Meakniske sørger for sveising av alt innen stål/alu/ og rustfritt dreiing av diverse akslinger og hylser. Vi lager konstruksjoner etter kundens behov.

Facebook

Lage Gjevre AS

Maskinentreprenøren Lage Gjevre AS byrja sitt føretak i 1960, og 1998 vart føretaket omorganisert til eit aksjeselskap. I dag sysselset selskapet 6 tilsette og omset for omlag 10 millionar kroner.

www.lagegjevre.no

Tveitabru bygg AS

Tveitabru Bygg AS er et moderne og dynamisk foretak lokalisert i Vang i Valdres. Vi er totalentreprenør i samarbeid med lokale underentreprenører og -leverandører

www.tveitabru.no